Le Tour de France

Het is zover, nog paar dagen en de tourcaravan trekt zich terug op gang.  Nu keek ik altijd heel erg uit naar de Tour…nu ook alvast voor de eerste weken, de laatste week laat me beetje sudderen…in onwetendheid. (wordt Greg papa of nog niet tijdens de tour? Rik zolang van huis… 🙁

Deze blog zal deze maand aangevuld worden met leuke tips en gerechten zoals op mijn bioritme zich past…zoals ik al veel aangegeven heb, gewoon op mijn eigen balans.

Iedere dag zal er op MNM (radio) tussen 12 en 13u en in het weekend van 13u tot 14u een tip komen van ’the power loft’  over renners, yoga of gezonde voeding.  Dus dat is alvast iets nieuws om naar uit te kijken. 🙂 Nu zaterdag start de tour in Utrecht met een tijdrit, mij zal je ondertussen horen vanaf 13u op MNM.

Ik vul verder aan met alle andere leuke dingen tijdens de Tour!

Claudia

tour1 tour2 tour3 tour4

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.