Kerstmenu

kerst20

 

Maak een feestje van je ‘Kerst’, je bent het waard!

De kerstboom staat, de lichtjes hangen, de feestmaand december is in volle gang. Waarschijnlijk heb je al ideetjes over wat je gaat koken op 25 en 26 december. Maar heb je ook al nagedacht over hoe je de tafel gaat dekken voor kerst?

Dit jaar mag ik koken voor ‘Kerst’, ik hou van mooi gedekte tafel dat je onmiddellijk in de juiste sfeer of stemming brengt.  Eenvoudig, puur en toch met extra touch voor Kerst.  Ik toverde een paar natuurelementen op tafel en wit maakt kerst extra feestelijk.  Een mooi muziekje, aperitief glaasjes die klaarstaan en sfeervolle tafel werkt altijd.

Ja, ik hou van Kerst, het brengt je onmiddellijk in een romantische sfeer.

Nu ik kijk al uit naar de feestdagen voor het lekkere eten maar niet zo voor dat volle, zware buikgevoel achteraf.  Daarom heb ik stiekem een lichte menu in elkaar gestopt, zo dat het bovenste knopje van je broek niet open hoeft.

Liefs

Claudia X

Deze slideshow vereist JavaScript.

kerst9

 

kerst6kerstmenu

kerst11kerst12

Dit het menu om van te genieten met de hele familie, vrienden of enkel voor jezelf!

***********************************

Create a party of your ‘ Christmas ‘, you’re worth it!

The Christmas tree, the lights, the festive month of december is in full swing. Probably you already have ideas about what you are going to cook on 25 and 26 december. But you also have already thought about how to cover the table for Christmas?

This year, I cook for ‘ Christmas ‘, I like Nice set table with that you immediately in the right atmosphere. Simple, pure and yet with extra touch for Christmas. I put a few natural elements on the table and white makes Christmas extra festive.

Yes, I love Christmas, it immediately brings you in a romantic atmosphere.

Now I’m already looking forward to the holidays for the tasty food but not so for that full, heavy gut feeling afterwards. That is why I sneak a light menu in each other stopped, so that the top button of your pants do not open.

Love Claudia

X

kerst15

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.