Mijn schilderijen

 

Schilderen en creatief bezig zijn is voor mij de ultieme ontspanning.  Vooral schilderijen van dieren brengen me rust.  Ik vind het heerlijk om creaties te maken met verf, doek en zachte muziek op de achtergrond.

Soms is het ook wat zoeken en afzien want zo een schilderij tover je niet op één, twee, drie op je doek.  Je penseel leren gebruiken, je ogen, je gevoel, de kleuren en blijven oefenen tot elk detail zoals jij het wil op het doek staat vraagt ook doorzettingsvermogen.

Ik hou ervan om even in alle rust te schilderen en samen met jullie de ‘liefde voor het schilderen’ te delen.

Als iemand me thuis zoekt, kunnen ze me vinden achter mijn doek met mijn penseel, op mijn yogamat of in de keuken voor iets lekkers.

 

des vaches
image2-15S
chaap image3-12 Le chef de fileimage2-16Le cochonimage4-8

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

8 replies »

 1. PRACHTIGE WERKEN !!!!

  Vooral die van het schaap vind ik super ! (de andere ook natuurlijk)

  Proficiat en dank u wel om dit met ons te delen !

   

  mvg, Ria Van den Breen

 2. Dag Claudia,

  Ik heb je site rustig uitgeplozen…van A tot Z :-). Heel erg inspirerend, en mooi… Je schilderijen geven dit perfect weer :-).
  Dankjewel om dit alles met ons te willen delen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.