Boekvoorstelling – Power

Ik heb een boek geschreven. Het is er. We kunnen er van genieten. 🙂

Op 12 april 2016 heb ik mijn boek officieel voorgesteld voor pers, familie & vrienden.  Ik nodigde iedereen uit in Amuzen, een prachtige locatie met een warme, lieve gastvrouw die alleen maar bij mijn concept paste.

Een saaie voorstelling zag ik niet zitten. Ik wou een warm, gezellig moment met een boek erbij, waar mag gelachen worden, waar je met je ogen dicht gewoon mag stil zijn en genieten en met een lekker hapje en een drankje.  Heerlijk toch?

Power is een boek vol liefde, gezelligheid, lekkere dingen, bewegen zodat je ogen gaan schitteren en je helemaal gelukkig voelt.

Dus dacht ik om te omringen met 2 Power- mannen (Greg en mijn man Rik) en beschreven we de 5 hoofdstukken van het boek.

Je power, jouw energie, jouw start van de dag, zodat je lichaam, healthy, gezond mag blijven en je geest. De schoonheid van geluk & liefde vind je in het hart van het boek.  Straal de hele dag met een glimlach en proef je hart.

En tot slot?

Relax, sluit je ogen & geniet van iets lekkers. Voel je al de kriebels en de warmte? Heerlijke hapjes en misschien wel een beetje yoga…voor wie durft.

Enorm veel dankbaarheid voor alle prachtige mails, berichten, teksten, bloemen, cadeautjes die ik hem mogen ontvangen van alle mensen. Het doet deugd om zoveel liefde en warmte van jullie te krijgen, daar krijg ik een echt Power gevoel van!

 

Wil je graag meekijken hoe het ging? Er zijn een heleboel foto’s en beelden die je hier terug kan vinden.


 

https://www.facebook.com/Radio2OostVlaanderen/posts/1148511015193090
          Op het Nieuwsblad: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160412_02234436
          En er loopt een wedstrijd bij Vitaya: https://www.facebook.com/VitayaMaandblad/?fref=ts

Jouw Power – moment!

Heb je Power al in huis? Laat je me meereizen in jouw tocht? In jouw Power challenge, jouw yoga moment, jouw straal moment, jouw relax moment,  wat het ook is, wat jouw Power geeft!

Stuur je me een foto, of tag je me er in? Laat je me weten wat jij vooral ervaren hebt? Ik ben meer dan benieuwd! #powerbook #power

Liefs,

en vooral: DANK JE en geniet ervan…

 

Claudia

Met dank aan AMUZEN (locatie) & COZINESS (prachtige borden & glazen), Bedankt aan Ellen (voor de hulp), Kathy voor de foto’s, jullie zijn schatjes… en aan alle lieve mensen die aanwezig waren, bedankt!


Nog extra sfeerbeelden om na te genieten 🙂

boek1boek2boek3boek4boek5boek6boek7boek8boek9boek10boek11boek12boek13boek14boek15boek16boek17boek18boek19boek20boek21boek22boek23boek24boek25boek26boek28boek29boek30boek31boek32image1image2image3image4image5image6image7image8

 

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.