Waarom de Power-methode werkt

Waarom mijn Power – methode wel werkt en waarom ik ondanks ik een voorstander ben van een realistische lifestyle toch mijn methode aanraad is om deze reden: voor velen is een gezond voedingspatroon volgen nog best moeilijk.

Je leest zoveel op internet, je hoort heel veel in de boekjes of op tv. Het spreekt elkaar allemaal tegen. Ik begrijp heel goed hoe verwarrend dat kan zijn.

In mijn Power-boek neem ik  mee zodat jij leert wat gezond is voor je lichaam en wat je lichaam nodig heeft. Ik geef je alle tips en tricks die hiervoor nodig zijn. Echt heel wat eenvoudige tips maken soms heel wat verschil!

Maar wat houdt een gezonde leefstijl nou eigenlijk in? Uren op de loopband staan? Alleen maar salades eten? Voor altijd je desserts en chocolade opgeven?

Bij het Power-boek gelukkig niks van dit alles! Een gelukkig en Power leven bestaat volgens mijn methode uit een aantal elementen die allemaal uitgebreid aan bod komen in mijn boek (en natuurlijk nog veeeel meer), kijk je even mee?


  1. Hou van jezelf

Van jezelf houden is zo belangrijk maar ook zo moeilijk.  We hebben altijd wel een kritisch stemmetje in ons hoofd die het steeds beter weet.  Jezelf een plaats geven in je hart. Gewoon te zijn wie je bent en dat is goed genoeg! Als je start met Power geef je liefde aan je lichaam en je geest, geef jezelf een dikke knuffel.  Lukt het niet? in mijn boek staan tips die je helpen.

Claudia van avermaet 015

2. Gezonde voeding

Ja gezonde, pure voeding die je lichaam nodig heeft.   Als je jouw lichaam gaat voeden met voedingsstoffen waar het daadwerkelijk wat mee kan, gaat er een nieuwe wereld voor je open.  Je zult zowel van binnen, als van buiten geweldige veranderingen ondergaan. Vage klachten waar je nu misschien vaak last van hebt zoals vermoeidheid, darmproblemen en hoofdpijn verdwijnen en je gaat stralen boordevol energie & Power!

  1. Af en toe yoga

Bewegen is echt ontzettend belangrijk voor je lichaam. Je wordt er niet alleen sterker (en strakker) van, maar het zorgt er ook voor dat je lichaam optimaal kan functioneren. Het heeft onder andere een positieve invloed op je immuunsysteem, spijsvertering en mood. Happy body! Daarnaast vermindert het gevoelens van stress en depressie. Nee het hoeft niet altijd yoga te zijn maar yoga helpt ook om je geest te ontspannen en laten we die geest toch wel ook alle dagen nodig hebben om te ontspannen of te werken.

Je lichaam zal zoveel relaxer aanvoelen dat 5 minuten –> yoga! Geloof me, en nee je hoeft je voeten niet in je nek te leggen hoor. Of adem eens goed in en uit, er zijn heel wat leuke & eenvoudige trics om je lichaam te helpen.

  1. Nodige ontspanning

Ontspanning, ontspanning, ontspanning. Geloof me, een gezond lichaam kan niet zonder de nodige dosis ontspanning en me-time.

Geef je geest, je hoofd eens rust, dat is zo belangrijk.  Laat eens wat meer los en eet en drink eens waar je zelf zin in hebt.  Je verdient het!

Dit slechts een stukje, in het Power boek neem ik je mee op een tocht, voor een healthy & heerlijke levensstijl die ervoor zorgen dat jij gaat stralen.

Wanneer je deze elementen op een goede manier in je leven integreert zul je jouw doelen behalen en een liefdevol, gezond en gelukkig lichaam krijgen.  Mijn Power boek gaat jou hierbij helpen!

Ps. Deel jij ook jouw foto van jouw Power-moment? via #powerbook #powerboek

Start jij ook mee jouw Power – Challenge?

je kan hem hier afdrukken:

40 dagen power

40 dagen power40 dagen power2

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.