Mijn POWERPLANNER journal

Mijn nieuw boek is er en dat voelt nog altijd een beetje onwennig. ย ๐Ÿ™‚

Weet jij ook geen weg meer om alles in te plannen voor je voeding, mind & sport?

Deze POWERPLANNER journal!

POWERPLANNER_cover

7 weken tot een POWERBODY & FIT MIND is een training en voedingsgids voor iedereen die ik heb ontworpen om jouw te helpen voor al jou doelen te bereiken.

Met een unieke combinatie van een 7 weken trainingsplanner, doelplanner en voedseldagboek om gemotiveerd te blijven, wordt dit dagboek jou eigen persoonlijke trainer. ย De dagelijkse pagina’s zullen je begeleiden gezonde gewoontes te creรซren door de 7 dagelijkse stappen voor beweging, voeding, mind work-out, liefde voor jou lichaam, gezondheidstips, etiketten lezen en bewustzijn vergroten. ย De wekelijkse check-ins houden jouw betrokken en gemotiveerd. ย met de evaluatie van 7 weken om je voortgang te voelen, legt zo elke fase de basis voor het bereiken van jouw gezondheid -en bewegingsdoelen voor het creรซren van jouw POWERBODYFITMIND

Je zal dol zijn op dit prachtig mooie ontwerp van deze journal. ย Bovendien staan er nog meer dan 20 recepten in die jouw elke dag helpen te inspireren. ย Hij is vanaf deze week in jouw boekhandel.

voor โ‚ฌ18,99

een kleine voorsmaak van deze heerlijke recepten:

blueberrypancakes3-2gezondetwix1-2IMG_5477chocolade-eierkoek2-2easyfish2greencroque1borrelnootjes11power bowl3saladjars2zoeteaardappelbrownies5aardbeilimonade3aspergesalade8havermoutplaatkoek4zuiderse tian5butternutrijstpesto6goudenontbijt1

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.