Mijn POWERPLANNER journal

Mijn nieuw boek is er en dat voelt nog altijd een beetje onwennig.  🙂

Weet jij ook geen weg meer om alles in te plannen voor je voeding, mind & sport?

Deze POWERPLANNER journal!

POWERPLANNER_cover

7 weken tot een POWERBODY & FIT MIND is een training en voedingsgids voor iedereen die ik heb ontworpen om jouw te helpen voor al jou doelen te bereiken.

Met een unieke combinatie van een 7 weken trainingsplanner, doelplanner en voedseldagboek om gemotiveerd te blijven, wordt dit dagboek jou eigen persoonlijke trainer.  De dagelijkse pagina’s zullen je begeleiden gezonde gewoontes te creëren door de 7 dagelijkse stappen voor beweging, voeding, mind work-out, liefde voor jou lichaam, gezondheidstips, etiketten lezen en bewustzijn vergroten.  De wekelijkse check-ins houden jouw betrokken en gemotiveerd.  met de evaluatie van 7 weken om je voortgang te voelen, legt zo elke fase de basis voor het bereiken van jouw gezondheid -en bewegingsdoelen voor het creëren van jouw POWERBODYFITMIND

Je zal dol zijn op dit prachtig mooie ontwerp van deze journal.  Bovendien staan er nog meer dan 20 recepten in die jouw elke dag helpen te inspireren.  Hij is vanaf deze week in jouw boekhandel.

voor €18,99

een kleine voorsmaak van deze heerlijke recepten:

blueberrypancakes3-2gezondetwix1-2IMG_5477chocolade-eierkoek2-2easyfish2greencroque1borrelnootjes11power bowl3saladjars2zoeteaardappelbrownies5aardbeilimonade3aspergesalade8havermoutplaatkoek4zuiderse tian5butternutrijstpesto6goudenontbijt1

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.