Recovery Chocolade melk

Heerlijk toch een warme chocolade melk die bovendien ook nog eens jouw gezondheid helpt!

Zowel voor groot als voor klein een lekkere chocomelk boordevol energie.  We weten dat in veel cacaodrinks tegenwoordig nog maar weinig cacao zit maar wel veel suikers.  Deze chocomelk is een gezond, met maca verrijkte, cacaodrink kan je onbezorgd genieten. Licht gezoet met Canadese esdoornsuiker en lucuma en met 45% raw cacaopoeder. Dit in tegenstelling tot gewone cacaodrinks waar vaak maar heel weinig cacao in zit, én wel veel (geraffineerde) suikers (tot wel 75 %). Biotona Bio MacaQuik® bevat raw Peruviaans macapoeder, een wortelknol die in het Andesgebergte groeit op 4000 meter hoogte, niet de meest voor de hand liggende plaats voor planten. Om zich te beschermen tegen de extreme omstandigheden maakt maca heel wat beschermstoffen aan. Dankzij zijn unieke samenstelling bevordert maca de algemene veerkracht en vitaliteit. MacaQuik® bevat ook een mix van al het goede uit de kokosnoot, wat deze cacaodrank extra smeuïg en aantrekkelijk maakt.

Ingrediënten:

500ml amandelmelk of rijstmelk

100gr braambessen 

1el honing

mini marshmallow

2el Bio Macaquik of 50gr pure chocolade 

Maak op een laag vuur jouw amandelmelk warm.  In een andere pan neem je de bramen met de lepel honing en een lepel water, laat ze even pruttelen en plet ze met een vork tot een dik sausje.  Doe bij jouw warme melk 2el macaquik en roer of klop goed tot alles is opgelost.  Neem 2 kommen en verdeel de chocolade melk.  Werk af met het bramensausje en de mini marshmallow.

Heerlijk!

IMG_6579IMG_6571IMG_6573IMG_6586

 

 

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.