Pink Latte Booster

Yes Yes Yes,

Ik drink deze momenteel iedere dag voor een extra boost.  Het is bovendien ook nog eens snel en makkelijk, dat past perfect in deze drukke periode.

Het geheim, rode biet, een bron aan vitaminen, mineralen en enzymen.  Maar vooral de hoeveelheid nitraten.  Deze nitraten geeft ons lichaam een boost, voor ons uithoudingsvermogen omdat ze de bloeddoorstroming verbeteren –> meer vitaliteit.

Je spieren krijgen meer zuurstof aangevoerd en hierdoor vergroot de contractiekracht in je spieren.  Ideaal voor het sporten.

Dat niet alleen, wist je bijvoorbeeld dat je door het drinken deze Pink Latte jouw cholesterol in je lichaam met dertig procent verlaagt en de hoeveelheid triglyceriden of vetcellen in je bloedbaan zelfs met veertig procent? Je buik wordt er dus ook stiekem beetje slanker van.IMG_7429

Magnesium, kalium, vezels, ijzer en fosfor, deze Pink latte heeft het allemaal!

Ingrediënten:

250ml amandel of rijstmelk

1el rode bietenpoeder (https://www.biotona.be/product/rode-biet/) of stukje verse gekookte rode biet

1el honing of kokossuiker (https://www.biotona.be/product/supersweet/)

 

Verwarm de melk op een zacht vuur.  Klop onder tussen met de mixer tot een schuimige melk.  Neem de melk van het vuur en roer de helft van de melk met het bietenpoeder.  Neem een kop giet de roze latte erin en voeg op laatste het opgeklopte melkschuim toe.  Werk af met chocoladeschilfers of bijenpollen of bietenpoeder.

Heerlijk!

IMG_7435IMG_7430

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

2 replies »

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.