Koninginnenbrij voor een gezond lichaam

De miezerige regen is terug en het dus de periode om een lagere weerstand te krijgen en een verkoudheid op te lopen.  Voor ons lichaam is het belangrijk dat we voldoende vitamines en mineralen aanvullen. Koninginnenbrij inzetten in je dagelijkse routine kan je hierbij helpen.  De koninginnenbrij is een geleiachtige brij met wit-gelige, ondoorzichtige kleur. Het smaakt redelijk zuur en heeft een zeer complete samenstelling. Het bestaat voornamelijk uit water, suiker, vetzuren en verschillende unieke eiwitten. 

Eén ervan wordt royalactine genoemd. Wanneer een bijenkoningin sterft, zullen de werkbijen grote hoeveelheden koninginnengelei aan een geselecteerde vrouwelijke larve voeren.  Hierdoor verandert het DNA van het insect en verandert deze in een koningin.

Er worden nog steeds veel onderzoeken gedaan naar de vele positieve resultaten van dit product.  Het bevat immers een groot aantal vitaminen zoals B1, B2, B3, foliumzuur, B5, B6 en H. Maar naast dat ook magnesium, natrium, zink en kalium. Het is de voedingsstof die het rijkst is aan vitamine B5. Deze speelt vooral rol in je energie, helpt bij spanning en vermoeidheid. Ook kan het verlichting geven bij de symptomen van de menstruatie, menopauze als ook bij het cholesterolgehalte van de vrouwen. Goed onderbouwde wetenschappelijke studies bevestigen de effecten van koninginnenbrij op je gezondheid.  Het werkt ook vaatverwijdend en heeft een bloeddrukverlagend effect.

Opgelet want heb je last van allergieën, astma, eczeem of andere klachten is het altijd belangrijk om eerst advies te vragen aan je geneesheer.

Gebruiksaanwijzing:

1 ampul per dag (10 ml). Puur of verdund in een drank innemen, ‘s ochtends bij de maaltijd.

Te gebruiken in een kuur die meerdere keren per jaar herhaald mag worden.

Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Natuurlijk product waarvan de kleur, de smaak en het uitzicht kan variëren.

De ampul nooit boven het glas breken om te vermijden dat glasdeeltjes in de vloeistof terechtkomen.

Alcoholvrij

Je kan deze koninginnenbrij terugvinden in de webshop:

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.