Mango Fix

Mango Fix, we fixen met dit glaasje jouw gezondheid mangolassi1

Mango is super voor jouw concentratievermogen en dat kunnen we zowel op sport als op werkvlak goed gebruiken.

Heb je dikwijls last van verzuring dan kan alkaline jouw helpen, mango bevat wijnsteenzuur en appelzuur en dus is deze mango fix ideaal om verzorging na de training tegen te gaan. Bovendien geeft deze vrucht extra energie, dus ook bij ziekte kan je dit drankje jouw er bovenop helpen.

Je kan voor dit recept verse mango gebruiken of diepvries mangostukjes.  Je kan de schil van de mango koken, je laat het water afkoelen.  Reinig met dit water je gezicht voor het slapen, hierdoor kunnen acne of jeugdpuisjes zachtjes verdwijnen.

We mixen de mango met yoghurt, amandelmelk en 1el Biotona Bio Kokosbloesemsiroop (een natuurlijke suikervervanger) deze wordt vervaardigd uit de nectar van de bloesems van Cocos nucifera. De bloesem blijft behouden waardoor de palm nog steeds kokosnoten kan voortbrengen. Deze natuurlijke suikervervanger heeft een intense karamelachtige smaak.

 

De topping met Biotona Bio SuperSprouts Raw is een superieur mengsel van gespruite biologische zaden van boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, zonnebloem; rode quinoa, witte en zwarte sesam. Na grondig wassen laat men de zaden 1 à 2 dagen kiemen op schalen onder gecontroleerde omstandigheden. Het kiemen ontgrendelt de sluimerende levenskrachten in de zaden en brengt heel wat positieve eigenschappen met zich mee. Daarenboven zijn gespruite zaden veel vlotter verteerbaar.

De topping met saffraandraden is een bron van vitamine B en C die ideaal zijn voor jouw immuunsysteem.  Het werkt als anti-kanker dat de groei van kankercellen remt.

 

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 min

 

Mango Fix

 

 

250gr mango (vers of diepvries)

250ml Griekse yoghurt of volle natuuryoghurt

120ml amandelmelk

1el honing of Kokosbloesemsiroop  

2el Biotona Bio SuperSprouts Raw (mengeling van zaden: sesamzaad, chiazaad, zonnebloempitten)

2 saffraandraadjes

1/2 el kurkuma

Mix de mango samen met de yoghurt en de amandelmelk in de blender.

Voeg er de 1/2 el kurkuma en 1el honing aan toe.

Giet in een glas en overstrooi met de mengeling zaden, snufje kurkuma en de saffraandraadjes.

BOOST SCHEMA:

Mango Griekse yoghurt amandelmelk Mengeling zaden saffraandraadjes
Tegen verzuring Eiwitten, goede vetten Vitamine E,

anti-oxidant

goede stoelgang, minder opgeblazen gevoel immuunsysteem

 

mangolassi4

mangolassi5mangolassi9.jpg

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.