Slow Down

Er zijn dagen dat je lichaam vraagt om herstel, om liefde en aandacht. Je ademhaling is korter, de stress of vermoeidheid zit in je lichaam. Enkel een paar stretch-oefeningen en ademhalingsoefeningen zijn dan genoeg.
Ik voel dat mijn lichaam nog dikwijls ‘herstel’ nodig heeft, maar ik vind dat ok, ik geniet van die momenten. Zachte stretching is ook een boost voor je mind. Stil zijn ik denk dat we allemaal zijn verleerd. 
In het nieuwe boek POWERBOOST staat een volledige herstel work-out, om jezelf en je lichaam te laten herstellen na ziekte of na een zware training. Ook in het boek POWER staan echte herstel oefeningen en ook voeding.  Meer stretching in je dag brengen is een boost voor jouw lichaam. Minder kans op blessures & een ontspannen gevoel in je lichaam en je spieren. Bewaak je grenzen en ga ook eens traag. Boost your BODY to slow down. #POWERBOOST #Slow down

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.