Blackberry Yoghurt Jars

Heerlijk verfrissend dessert of ontbijt!  Het heerlijke superfood Maqui zorgt voor jouw uithoudingsvermogen.  De paarse kleur van het poeder is te danken aan anthocyanines, stoffen die de plant produceert als bescherming tegen externe en extreme invloeden.

Er zijn 8 verschillende soorten antioxidanten in de maqui bes.  Maqui bessen bezitten ook nog eens eetlustremmende kwaliteiten, dus deze bes is zeker een aanrader en tip voor mensen die gewicht willen verliezen.

blueberryyoghurt7.jpg

2 porties

Werk: 10 min

250gr Griekse yoghurt of kokosyoghurt

1-2 el maqui poeder (biotona)

5el gepofte quinoa

150gr braambessen, bosbessen, aalbessen (diepvries of vers)

 

Mix de yoghurt met de maqui poeder. Vul de glazen potjes eerst met de gepofte quinoa, een laag yoghurt, een laag bessen, een laag gepofte quinoa, terug een laag yoghurt.  Werk af met de bessen en de gepofte quinoa.  Plaats in de ijskast.  Lekker fris met bevroren bessen.

blueberryyoghurt2blueberryyoghurt5blueberryyoghurt10

Geniet ervan!

 

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

2 replies »

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.