Fruitontbijt: tussen hemel en aarde

Het perfecte ontbijt blijft het fruitontbijt: Hemels lekker, prachtige kleuren, maar vooral een bom aan mineralen, vetten en vitamines…een ontbijt dat je tussen hemel en aarde brengt. fruitonbijtKortom genieten van al dat lekkers Ingrediënten – verschillende soorten fruit ( mango, ananas, kiwi, banaan, granaatappel, perzik, appel, peer,…) – 3à4 eetlepels amandelmelk, kokosmelk of eventueel Griekse Yoghurt – 3à 4 eetlepels diepvriesbessen (blauwe en/of rode bessen) – 3à 4 eetlepels gemengde zaden (lijnzaad, chiazaad, hennepzaad, pompoenpitten, …) – 1 lepel bijenpollen (hoeft niet)  tip tip tip tip tip bijenpollen: kan je ook in yoghurt doen of in je smoothies, Bijenpollen zijn een bijzonder voedzaam natuurlijk nutriënt. Er zitten zoveel voedingsstoffen in dat het een verjongend effect heeft op het lichaam. De werking van verschillende klieren en organen wordt gestimuleerd door bijenpollen zodat het een algemeen versterkend middel is voor het hele lichaam. Dit middel, wat door bijen wordt gemaakt, heeft zowel nutritieve als ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

image1-11 image2-17

paard1Smile 🙂

Please follow and like us:

Categories: recept

Tagged as: , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.