Vive Le Velo

De dag voor Vive Le Velo, had ik al een planning gemaakt…ik ging het wat rustig aandoen om zeker fit en energiek de dag door te kunnen morgen.  Ik moest nog van alles regelen voor paar dagen van huis weg te zijn…

Helaas mijn jongste zoontje kreeg koortsaanvallen dus een bezoek naar de dokter en knuffels werden in de drukke agenda aangepast.  De nacht was kort en ik kreeg de krop in de keel om hem zo achter te laten.

S’morgens werden we nog gezegend door een gietende bui maar ondanks toch mijn stoute schoenen aangetrokken en mijn 1e interview eens getest.

image4image3De rest van de dag hebben nog paar tussenstoppen gedaan om te eindigen in een massasprint.  Snel lopen om een glimp van Greg nog op te vangen en een lekkere ‘zoutbees’ te krijgen.  Het leven van de Tour is hectisch en snel… niet bepaald mijn ritme.

Ik was blij dat we net voor de opnames van ‘Vive Le Velo’ toch even konden ontsnappen aan de drukte.  Even lekker eten met glaasje wijn.  Om daarna te vertrekken naar onze bestemming ‘Kasteel de Bertrangles’.

Prachtige locatie waar je direct onder de indruk van bent.  De schminkstoel op en tegen de tijd dat alles liep zat ik daar al aan tafel.  Nu ik de beelden terug zie, ontdek ik toch wel de spanning en stress. Ik zeg ook dingen die ik veel beter had kunnen verwoorden  🙂 Heb toch gevraagd aan Greg waarom hij zei dat ik ‘extravagant’ ben, maar hij verklapte me toen ook dat hij niet goed wist wat zeggen. (familietrek)

Hoe dan ook ik heb toch proberen te genieten… voor alles is een eerste keer! Toch bedankt voor alle lieve en positieve reacties.  Geniet nog van de tour!

Liefs

Claudia

Nog even kijken?

http://m.video.sporza.be/cm/sporza.mobile.video/1.2386863863

image5 image6

**********************

The day before Vive Le Velo, I had already planned …

I went the what, no need to rush to make sure fit and energetic the day by being able to tomorrow.  I still had to arrange for few days away from home to be …Unfortunately my youngest son got fever attacks so a visit to the doctor and hugs were in the busy schedule adjusted.  The night was short and I got the head in the throat to make him so.

In the morning we were blessed by a casting mood but despite my bold and my 1st interview once tested.  The rest of the day still have few stopovers, done to finish in a bunch sprint.

Fast walking to catch a glimpse of Greg and still a nice ‘ Saltkiss ‘.  The life of the Tour is hectic and fast … not exactly my rhythm.

I was glad we just before the shooting of ‘ Vive Le Velo ‘ some could escape from the hustle and bustle.  Equally good food with a glass of wine.  Then leave for our destination ‘ Castle of Bertrangles ‘.Beautiful location where you are impressed by.

The make-up Chair on and by the time everything ran I was sitting there at the table.  Now I see the tv back, I discover the tension and stress. 🙂

I also say things that could articulate much better:)Anyway I still trying to enjoy … for everything is a first time!

Anyway, thanks for all the sweet and positive comments.

Enjoy the tour!

Love Claudia

image5 image4

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.