Nieuw boek :)

Iedereen is terug gestart 😉

Ook ik, voor mijn halftijdse job in het onderwijs als turnleerkracht vol energie 😉

Druk dus na wat extra tijd en pauze die ik enorm nodig had na een drukke, leuke en spannende periode deze zomer.  Mijn lichaam en hoofd waren moe en zijn nog snel uitgeput. (wat wil je na al die feestjes) Dus altijd oppassen om te voelen waar je grenzen zijn of liggen.  Want ooooh wat heeft mijn hoofd altijd zo veel plannen.

Dus probeer dan maar eens de balans te vinden…tussen heerlijk niksen met een hoofd vol plannen.  Stap voor stap en met een mantra in de hand lukt me al heel wat.  Een lang proces is een burn out zeker en vast.  Gevoelig voor stress en drukte zal nooit weggaan.  Maar we hebben zoveel moois geleerd en gezien.

Het leven zoals het is…simpel en mooi!

Claudia van avermaet 049

En oh ja! Dan is er nog nieuws.

Jullie waren zo enthousiast het boek ‘Power’.

Ik krijg mails, berichtjes, post, kaartjes, en vele vragen. Misschien heb ik nog niet alles beantwoord maar stuur gerust terug, er is een periode geweest dat het niet haalbaar was om terug te sturen, sorry daarvoor.

Ik heb nagedacht over het boek en broed nu op nieuwe plannen.

Een nieuw boek 🙂

Niet zomaar een boek…

Een boek dat heerlijk zal zijn om te krijgen of om te geven. Met boordevol energie van je tenen tot aan je hoofd. Helaas door de tijd voor een nieuw boek te schrijven zal ik ook dingen moeten schrappen, welke dingen moet ik  nog even uitmaken in mijn hoofd.

Meer kan ik er nog NIET over vertellen, het blijft een beetje ons geheim.

Ik ben helemaal GELUKKIG om toch dit al te kunnen vertellen. Best spannend niet?

Laat me gerust weten wat jullie ervan denken en of jullie tips hebben, altijd welkom! Dit boek komt er met veel liefde voor jullie.

Ik wil jullie nu al bedanken voor alle geweldige dingen!

Thanks

Claudia x

 

 

 

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

15 replies »

 1. YESSSS !!! Nog meer van die leuke yogaoefeningen & megalekkere receptjes & bruikbare tips 🙂
  Kijk ernaar uit. Ben nu reeds ongeduldig :p Dank je wel Claudia.

 2. WOW ! Supernieuws !! Ik kijk er nu al naar uit !!   Heel veel succes bij het schrijven maar vergeet niet om af en toe een adempauze in te lassen.   Liefs, Ria Van den Breen

 3. Het “Power” boek van voor naar achter en van achter naar voor uitgelezen, recepten uitgeprobeerd en tips opgevolgd. Ik ben fan en kijk ongeduldig uit naar het tweede boek!
  Liefs, Rebecca.

 4. Ik geniet nog elke dag van de aankoop van het Power boek en een vervolg daarvan lijkt me super!!!!. Als zelfstandige heb ik weinig tijd maar ik wil graag yoga doen of iets anders kort en krachtig om toch mijn spieren te behouden en ook om lenig te blijven. Misschien een korte (5 minute) workout uitwerken in je nieuw boek? Ik probeer zo gezond mogelijk te eten maar zit altijd vast met mijn lunch…Van salades ben ik niet zo’n fan dus lunch ideeën mogen ook altijd komen 🙂 Surtout de recepten die in je boek staan vind ik goed omdat ze haalbaar zijn en totaal niet moeilijk! Hopelijk heb je iets aan deze tips?
  Groetjes en alvast veel inspiratie 🙂
  Vicky

 5. Super, ben alvast heel benieuwd!!!
  Ik geniet nog elke dag van je boek , hij ligt gewoon op mijn salontafel goed in het zicht
  en wanneer ik het heeeel moeilijk heb helpt dit boek me weer vooruit!!!
  Nog meer lekkere receptjes vind ik wel leuk!
  Alsook handige tips om goed te slapen!

  Veel liefs Nancy

 6. Hey Claudia, ik zie al uit naar je nieuwe boek! Het powerboek vind ik ook goed. Heel goed en compact. Veel wist ik al maar er zijn altijd nieuwtjes zeker de yogaoefeningen. En heel lekkere recepten. Groetjes, Carmen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.