Jouw Yogamoment – Detox & Destress

Tijd voor jezelf vrijmaken en go with the flow is goed. Het helpt je stoom af te blazen, je hoofd leeg te maken, op adem te komen komt, je batterij weer op te laden, lekker in je vel te zitten en in balans te komen. Het is een moment helemaal voor jezelf. Waarin je echt helemaal niets moet. 
 
Jouw Yogalessenreeks 1 x maand
 
YOGALESSEN op WOENSDAGAVOND
1x in de maand
Prijs: € 55
van 19u00 – 20u20
schrijf je nu in via mail thepowerloft@outlook.com
ik stuur je een mailtje met alle info terug.

DETOX & RELAX (nog 3 plaatsen vrij)

19 april 2017 Weg met stress 19u00 – 20u20
10 mei 2017 Zuiveren van je lever en je nieren 19u00 – 20u20
21 juni 2017 Zoete dromen 19u00 – 20u20

Weg met stress

Deze reeks zorgt ervoor dat je kan ontspannen aan stress.  We leven in een stressvolle wereld.  Aan de hand van oefeningen kunnen ons lichaam terug leren ontspannen en alles loslaten. Stress kan ons lichaam moe en uitgeput maken. Klaar voor je stress monster even aan te pakken? Heerlijke ontspannend les ideaal voor je dag af te sluiten.
Zuiveren van je lever en je nieren
Stress brengt onze gezondheid naar beneden, het  maakt je lichaam & je geest moe.  Deze oefeningen zorgen voor een verjonging en genezing van je nieren.  Het leven is terug vol energie en Power.  De nieren brengt evenwicht in je rode bloedcellen en regelen je bloeddruk.  Een boost voor je lichaam!
Zoete dromen 
Je ligt heel wat uren in bed, heerlijk toch als je dan diep & ontspannen kan slapen.
deze oefeningen zullen jouw lichaam en je geest helpen om helemaal tot rust te komen;  jouw ticket naar dromenland is al geboekt 😉
claudia sfeer 1

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.