YOGALES 1X in de maand

Lieve YOGI’s ook volgend jaar is er de lessenreeks: 1X yoga in de maand.

We maken dan een trip doorheen ons lichaam en brengen verschillende lichaamsdelen en organen in balans, we geven ze een boost aan energie en genieten hierdoor van een gezond lichaam & gezondheid!

Wil je inschrijven kan dat via thepowerloft@outlook.com

claudia power 3 oefeningen 002
Prijs: € 55 voor de 3 lessen)
TOTAL BODY BOOST (nog 1 plaats vrij)
Dinsdag  29 januari 201van 19u00 – 20u20
Boost jouw metabolisme
Dinsdag 19 februari 201van 19u00 – 20u20
Boost jouw spijsvertering
dinsdag 26 maart 2018 van 19u00 – 20u20
Flexibiliteit van je rug
(alle datums onder voorbehoud)
TOTAL BODY BOOST (nog 2 plaatsen vrij
woensdag 30 januari 201van 19u00 – 20u20
Boost jouw metabolisme
woensdag 20 februari 201van 19u00 – 20u20
Boost jouw spijsvertering
woensdag 27 maart 2018 van 19u00 – 20u20
Flexibiliteit van je rug
(alle datums onder voorbehoud)
 
 
 Lessen:
Jouw schildklier:
De schildklier produceert schildklierhormoon, thyroxine.
Schildklierhormonen regelen de activiteit van de cellen in je lichaam, je stofwisseling. Daardoor heeft de schildklier invloed op allerlei lichaamsprocessen, o.a. hartslag en zuurstofcirculatie, lichamelijke groei en ontwikkeling, instandhouding en uitbreiding van het zenuwstelsel, lichaamtemperatuur, vetverbranding, spierspanning, vochthuishouding en hersenactiviteit. De schildklier heeft invloed op de hersenfuncties die onze stemming regelen; op de zones in onze hersenen die gelinkt zijn met angst en depressie. En ook op diverse hogere functies als op onze geestelijke ontwikkeling (geheugen, redeneren, concentratie,…)
We doen verschillende oefeningen die je kan doen om de schildklier in balans te brengen. Vuurademhaling, ademen door wisselende neusgaten, nekoefeningen (rollen met het hoofd, hoofd van links naar rechts draaien).
Jouw spijsvertering:
In de yoga wordt veel aandacht besteed aan het stimuleren van de spijsvertering, omdat een goede spijsvertering veel invloed heeft op je gezondheid. Eten dat te lang in je lichaam blijft (langer dan 48 uur) gaat ontbinden en daarbij worden gifstoffen gevormd. Een goede spijsvertering zorgt ervoor dat voedingsstoffen optimaal worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd. Een teveel aan afvalstoffen in je lichaam leidt op den duur tot ziektes, veroudering en gewicht toename (opslag in vetweefsel gebruikt het lichaam als beschermingsmechanisme).
Heb je een ruggengraat?
Deze les besteden we extra aandacht aan een flexible ruggegraat.  De Kriya die we gaan doen stimuleert al je wervels en zorgt ervoor dat er veel energie langs je ruggegraat omhoog kan klimmen. Daarbij vergroot het de circulatie van van ruggenmergvloeistof die een zeer belangrijke rol speelt in het behouden van een goed geheugen!

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.