Win een Braun MQ 5 VARIO Fit

Zoals je ondertussen wel weet is een gezonde levensstijl voor mij belangrijk. Ik ga volop voor meer energie en je goed voelen, maar wat ook belangrijk is zijn eenvoudige, realistische recepten.

Toeval of niet maar ik gebruik al een tijdje de MQ 5 Vario Fit, deze is zo eenvoudig in gebruik. Kortom ik maak er al mijn recepten mee uit het nieuwe boek ‘jouw dagelijkse portie power’. Toen ze me vroegen of ik ambassadeur wou worden van Braun en de MqQ Vario Fit heb ik geen moment getwijfeld. Ik weet hoeveel plezier ik er aan heb dus jullie vast ook. Ik gebruik dit alle dagen en zou niet meer zonder kunnen.

Het bespaart me tijd, het is zo flexibel: van smoothies tot maken van courgetteslierten. Het pureren van soepen of smoothies. Kortom een must-have! Het kan zelf voor het crushed ice te maken en je hebt maar 1 toestel nodig (wat belangrijk is voor mij).

Je hebt ook al gezien dat ik er het chiabroodje uit ‘een dagelijkse portie Power’ mee maak.

WIN WIN WIN

Jullie kunnen zo een prachtige MQ 5 Vario Fit winnen, zelfs 2X!!!

Hoe?

Check onze Facebookpagina https://www.facebook.com/thepowerloft/

of onze instagrampagina https://www.instagram.com/vanavermaetclaudia

en maak kans om jouw gezonde recepten nu eindelijk te twisten met nog meer energie!

Veel succes!

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.