Gezond & stressvrij leven

Op vrijdagavond 25 oktober werd in Veloloft mijn nieuwe boek ‘REPOWER’ voorgesteld.

Je denkt een boekvoorstelling saai? Nee hoor 🙂 elke keer probeer ik een nieuwe beleving te creëren die bij het nieuwe boek past.

Bij Repower past warmte, genegenheid en veel liefde.

Ken je dat gevoel van de winter, de koude en de donkere dagen. Je wil je in de zetel nestelen met een warm dekentje, een heerlijk kopje thee en een goed boek. Wel dit is er eentje 😉

Dit boek geeft je gezelligheid en dat wou ik ook in mijn boekvoorstelling. Alle zintuigen prikkelen als je binnenkomt, de zin krijgen om aan je lichaam te werken, proeven van heerlijke recepten en de geur snuiven van rust en ontspanning.

Klinkt dat niet heerlijk?

De avond begon met een repower lezing over de 7 batterijen die we samen gingen opladen naar een gezonder en stressvrij leven. Bij elke batterij stonden we samen even stil om te kijken hoe we dit konden aanpakken. Zowel in onze voeding, mindset en oefeningen ter ondersteuning.

Er volgde nog een korte kookdemo met de Braun Vario fit 5 om aan te tonen dat een gezond ontbijt helemaal niet saai en lang hoeft te duren.

Wie zin had kon daarna proeven van ons heerlijk POWER buffet met de repower hapjes. Je kon aanschuiven voor het signeren van het boek. Ik liet je niet naar huis gaan met enkel het boek.

Ik gaf jullie ook nog een fijne, kleine verrassing om mee te nemen naar huis en daar ook nog de sfeer van het repower boek te beleven. Als kers om taart was er nog de goed gevulde goodiebag: een heerlijk havermout van Allnuts, mango en mandarijn van Cibel, boekenlegger en springtouw van b-tonic, vitamine D en echinacea van physalis, een energiedrankje van vitaminwell en notitieboekje van Lannoo. Kortom een pakketje om helemaal stressvrij en je lichaam op te laden.

Hierbij wil jullie allemaal nog even bedanken voor de lieve, powervolle mails, berichten en ontmoetingen. Hopelijk kunnen we samen nog veel POWER verspreiden en genieten van een gezond en stressvrij leven.

tot snel

Claudia

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.