Power Summer Kitchen

Ik probeerde eens iets nieuws uit en ging voor de camera staan 😉 Nee, niks professioneel, gewoon op een warme, zonnige namiddag had ik zin om te koken en heb dat voor jullie gefilmd.

Het is eens iets anders en ik hou enorm van buiten eten en koken. Tijdens deze zomer wil ik jullie nog meer inspireren naar een gezonder leven. Waarom? Het is zo leuk, zo anders, zo zomers, ook dit recept, ben je al benieuwd?

Dit slaatje van mozzarella kan je eten als lunch of als bijgerecht bij een BBQ, willen jullie nog meer video’s deze zomer? Laat het gerust weten, via mijn YouTube Kanaal! Vergeet je niet gratis te abonneren.

Omarm de zomer en maak hem elke dag lekker.

Claudia

Please follow and like us:

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.